opskriften er lid tpå gefühl, og jeg improviserede med halvdelen og kom lidt hakkede mandler i. Jeg bager desuden altid koksmakroner med marcipan i, da både manden og jeg elsker marcipan - og nødder, så i dag blev det også til et par stykker med nødder i.
![]() |
Dejen til makronerne - lad den gerne stå og trække i en halv til en hel time |
![]() |
Før de kommes i ovnen |
![]() |
Mmm... Værsågod at spis! |
3-4 store æg
1 dl rørsukker
200 gram kokosmel
vanillesukker efter smag
150 gram marcipan
hakkede mandler
Rør æggene luftige og så stive som muligt med rørsukkeret og vanillesukkeret.Riv marcipanen i og kom kokusmelet i æggemassen. HUSK at sukker og vanillesukker - og marcipanmængden er en smagssag, og opskrifter er derfor individuelle efter ens egne smagsløg.
Sæt dejen i køleskabet i 30 min til en halv time, og sæt den så i toppe på en bageplade. Efter lidt over halvdelen var puttet på pladen i små toppe, hakkede jeg mandlerne og blandede dem i det sidste af dejen. Herefter satte jeg resten på pladen. Jeg trykker altid kokosmakronerne gdt sammen, så de holder den faste struktur.
Bag dem til de er let gyldne - i 10-15 min alt efter størrelsen. Lad dem køle af før de spises - hvis tålmodigheden er til det (Det er den ikke altid her :) )
Ingen kommentarer:
Send en kommentar