Rejser og oplevelser

Min første rejse foregik, da jeg var halvandet år gammel, og siden da har jeg været bidt af at rejse. Heldigvis er min mand hoppet med på vognen, så hver gang vi har chancen for det, rejser vi mod syd, øst eller vest. Vi er mest til varme, oplevelser og natur, og for os er det først rigtig ferie, når vi sidder i flyveren. Min mening med denne del af siden er, at jeg vil skrive om vores rejser, når jeg har et ledigt øjeblik - så indtil videre bliver det bare en oversigt, og jeg holder mig til de rejser, som jeg har været på i mit voksne liv. Siden juni 2013, hvor vi blev forældre, har rejserne været på børnenes præmisser. Begge pigerne var 3,5 måned, da de var med ude at rejse for første gang.

2015
Rhodos (Maries første rejse - og vores første rejse med to børn)

2014
Disneyland og Paris
Malta

2013
Orlando Florida
Mallorca (Grete-Johannes første rejse)

2012
Tenerife
Hua Hin - Thailand
Ao Nang - Thailand
New York

2011
Den Dominkanske Republik
Hua Hin - Thailand
Rundrejse i Vietnam

2010
Ao Nang - Thailand
Milano

2009
Kreta
Mallorca (Guide)
Hurghada - Egypten

2008
Sv. Vlas - Bulgarien
Lloret de Mar (guide)

2007
Tyrkiet
Spanien (Guide)
Spanien

2006
Spanien (Guide)
Norge

8 kommentarer:

 1. Hold da fast hvor har I nået at rejse meget. Her er det også mig, der har smittet manden med rejseiveren. Det er bestemt ikke drømmene der bremser nok nærmere kontanterne :)

  SvarSlet
 2. Hvis man ser bort fra et par ture i sommerhus om vinteren med mandens familie, så har vi vist rejst udenlands i alle 6 ferieuger om året de sidste mange år. Vi er ikke så gode til at holde ferie her hjemme, så går der bare hverdag og huslige sysler i den. Så vi forsøger så vidt muligt at tage væk, så snart vi har ferie :)

  Vi har en laaaaang liste med steder, som vi rigtig gerne ville se, så det var bare om at komme i gang - men ja, med ubegrænsede midler, så havde listen nok budt på endnu sjovere steder, der mangler stadig ting som Maldiverne, roadtrip gennem Australien, rundrejse på New Zealand og roadtrip gennem USA. Men vi må tage dem hen ad vejen ;)

  SvarSlet
 3. Uha. Lyder også lidt som vores drømmeliste. Da vi købte hus var aftalen at vi skulle rejse minimum 2 gange om året. Desværre blev jeg fyret umiddelbart efter, så det blev en kamp om at beholde huset i stedet. Så blev super glad da vi nåede at komme til USA og køre Route 66. :) Kan være jeg skal bruge tips næste gang vi skal afsted :)

  SvarSlet
 4. Sikke en drømmetur, det gad jeg godt, men det må lige blive på den anden side af spædbørn og alt det ;)
  Uh, tag til Thailand næste gang, hvis i ikke har været der før - kan virkelig anbefale Aonang ved Krabi, der er fantastisk..

  SvarSlet
  Svar
  1. Manden min sagde straks ja til at komme til Thailand, så mon ikke det nok skal blive til noget en dag. Dog ikke i år. Synes Amilia er for lille ( 8 måneder ). Så vi se om det er der turen går hen næste år :)

   Slet
 5. Jeg håber (måske naivt) på, at man godt kan rejse med små børn, for jeg har måske lidt set mig lun på en tur til Barbados i foråret - for at slutte barslen af. Men nu må vi se, det tror jeg først man kan vurdere, når man har prøvet kræfter med det at være en familie :)

  Et godt tip er, at tage dertil om sommeren. Der er ganske vist regntid, men for det første, så regner det hovedsageligt om natten (der sover vi alligevel), og det regner også om vinteren, så vi synes ikke, at der er den store forskel. Og det er langt billigere om sommeren, end det er om vinteren. Da vi var afsted i august fik vi tre uger på et lækkert hotel med morgenmad for kun 18.000 (fly inkl) godt og vel for to personer, så det er super billigt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op. Ja det var billigt.
   Amilia er super nem, så kunne sagtens tage afsted med hende nu. Jeg er bare i det der bygge rede mode, så vi har planlagt at lave lidt på huset istedet for at rejse. Så det er lige så meget et spørgsmål og tid og penge. Efter jeg er begyndt at arbejde igen kan jeg godt mærke jeg savner tid med hende.

   Slet
  2. Det kan jeg godt forstå, så skal i også bare nyde det og bygge rede, glæder mig til at se, hvordan det bliver :)

   Slet