Mere om Miss Mocca


Hvem er Miss Mocca? Det er et spørgsmål, der favner bredt, men som jeg her vil forsøge at besvare - eller i hvert fald vil jeg forsøge at komme lidt tættere på et svar.

Navnet er noget så almindeligt som Louise, det mest brugte navn i 1986, hvor jeg er født. Det gør mig til en gammel pige eller ung kvinde på 31 år, som bor på Fyn sammen med min mand, vores to døtre og vores kat.

Da jeg i sin tid startede bloggen, var jeg en ung, ugift kvinde på 24 år, som netop havde købt hus og snart skulle giftes med sit livs kærlighed. Siden er der sket meget i mit liv, men det største skete den 4. juni 2013, hvor vores familie voksede til også at omfatte en lille prinsesse. Læs om fødslen samt mine første tanker og overraskelser om det nye liv som mor her. Det samme store mirakel skete i april 2015, hvor lillesøster kom til verden. Læs om den fødsel og livet som mor til to her.

Bloggens navn har jeg valgt, fordi jeg ikke rigtig fungerer, før jeg har drukket den første kande kaffe - måske skyldes det min profession som journalist, måske skyldes det, at kaffe er min eneste rigtige last. Faktum er i hvert fald, at jeg i den grad er afhængig af kaffe, koffein og ting med kaffe i.

Derfor leder jeg også altid efter nye gode opskrifter på kager og andet sødt, som egner sig godt til min kaffe - og ikke mindst opskrifter som kombinerer kaffe og søde sager.

Bloggen er centreret omkring mit liv med udgangspunkt i mit køkken. Der er ikke så meget rigtig mad på bloggen, selvom vi får mad ind imellem alle kagerne, men jeg synes kage og bagværk er sjovere både at lave, at eksperimentere med og at skrive om.

Personlige indlæg:
Kom med på en rundtur i mit køkken
Mit første blogindlæg
Lidt billeder fra vores bryllup
Lidt mere om bryllup og bryllupsrejse
Mine oplevelser om det at være blevet mor
Bekendelser fra en nybagt mor
Om at være tyk og tynd
Om at være mor og menneske
GJ skal være storesøster
Da jeg blev mor til to

2 kommentarer:

 1. Hej Louise,

  Sikke en skøn blog! Kombinationen af kaffe og kager (og anden mad) er herlig, så jeg skal vist til at holde øje her og på din side på Facebook. :-)

  God weekend!

  Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise

   Velkommen til, og tak - med kaffe og kage går man sjældent galt i byen ;)

   Vh. Louise

   Slet