fredag den 10. maj 2013

Kaffehjørnet udvides

Vi har fået et nyt medlem af familien i vores kaffehjørne. Medlemmet hedder Dolce - Dolce Gusto, og den lader til at passe lige ind i vores lille familie. Egentlig skulle det være en fars dags gave til manden, hvis jeg nåede at føde inden fars dag. Men da jeg for det første er møg dårlig til at holde noget skjult/hemmeligt for ham, og han så for det andet fik nyt arbejde, så syntes jeg, at han havde fortjent en lille gave. At det så også er en gave til mig selv, som jo går her hjemme ved maskinen hver dag, ja det er jo så bare en ekstra bonus. Mit kaffehjørne ser nu således ud.

New in: Dolce Gusto maskinen

Hele kaffehjørnet: sirup, kaffe, maskiner mm.

Og eftersom der nu er under tre uger til termin, så står der livsnydelse og afslapning på programmet hver dag - altså sammen med nogle praktiske gøremål. Men det betyder, at jeg har hevet hængekøjen frem og ligger der og læser babybøger og blade, når det er tid til et hvil, hvis vejret er til det. Det ser således ud.

Mit yndlingssted i solen, når der skal hviles


Når tyksakken har indtaget hængekøjen

Og så lige en note eller en undring, som det sidste billede gerne skulle illustrere. Hvor langt kan der være ned til ens fødder, når man kun er 158 cm høj? Der er virkelig langt der ned i øjeblikket, kan jeg hilse og sige :-)

2 kommentarer:

 1. Jeg er SÅ misundelig!!! Jeg har sukket efter en kapselmaskine for evigt, og nu skal det snart være :D er du glad for din Dolce Gusto? Har været i tvivl om det skulle være sådan en, eller en Tassimo...

  Og hængekøjen med den smukke mave er heller ikke værst ;)

  - Maj :D

  SvarSlet
 2. Det er også bare godt, jeg er rigtig glad for den. Den eneste "fejl" er, at vandet ikke stopper af sig selv, når der er kommet det i koppen, der skal, så man skal holde øje med den. Men det tager et splitsekund at lave en kop, og så giver det jo også en muligheden for selv at vælge, hvor stærk/svag, man gerne vil have kaffen. Så det er både godt og skidt.

  Jeg fandt et super tilbud, hvor man kunne få maskinen til 299, hvis man købte 10 pakker kapsler, så for 750 fik man 10 pakker kapsler og maskinen - det kunne jeg ikke lige sige nej til :D

  Åh, føler mig mere som en hval i hængekøje end specielt smuk ;)

  SvarSlet