tirsdag den 10. december 2013

Fantastiske Vaniljekranse

Man skal kende sine styrker og svagheder. Jeg er for eksempel ikke kreativ eller specielt god til at dekorere kager, til gengæld bager jeg verdens bedste vaniljekranse. De smager af vanilje og mandler, og så er de sprøde og nemme at lave.

Sprøde, lækre og nemme at lave

Fyldt med smagen af vanille og mandler

Vaniljekranse (3 plader)
250 gram smør i stuetemperatur
2 æg
180 gram rørsukker
50 gram vaniljesukker
5 vaniljestænger
250 gram mandler blendet til mandelmel
350 gram hvedemel

Pisk smør, rørsukker, vaniljesukker og kornene fra vaniljestængerne luftigt. Kom de to æg i, og pisk lidt mere. Kom mandelmel i og pisk igen. Kom melet i, og pisk det hele godt sammen. Put dejen i en stofsprøjtepose med stjernetyl, og tryk dem ud i kranse. Bag i 10-15 minutter ved 180 grader varmluft alt afhængig af størrelse, de skal være let gyldne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar