søndag den 26. august 2012

Home sweet home

Vi er tilbage fra en rigtig dejlig ferie i Thailand. Så når vi lige er kommet på fode igen, kommer der nyt på bloggen, men der går nok lige et par dage endnu. Imellemtiden kan i få et billede af en lille fyr, som i hvert fald er glad for, at vi er tilbage igen.

Tumle har vist savnet os
Den 6. august kunne vi fejre vores første bryllupsdag - her var det nemlig et år siden vi sagde ja til hinanden. Brylluppet var helt fantastisk, se mere om det her. Vores bryllupsdag var stille og rolig, vi tog en lang tur i kajak om formiddagen, slappede af om eftermiddagen, drak champagne i solnedgangen, spiste god middag og havde en dejlig dag sammen. Som god skik er, havde vi frosset det øverste lag af bryllupskagen ned, og den skulle spises på vores første bryllupsdag. Men da vi jo ikke var hjemme på dagen, måtte den del af fejringen gemmes. Så da vi kom hjem, tog vi kagen op og fejrede bryllupsdag igen.

Efter et år og nitten dage smager kagen stadig skønt


1 kommentar:

  1. Velkommen tilbage kære Louise :D hvor lyder det dejligt med ferien og bryllupsdag, det er da virkelig nogle skønne omgivelser I kunne fejre en så romantisk dag!

    Vi glemte at spise vores top i sin tid, jeg kom først i tanke om det 4 dage efter, men så blev den også tøet op og frådset i ;)

    - Maj :D

    SvarSlet