søndag den 11. maj 2014

Mors dag - gør din mor stolt

I dag er det min første mors dag som mor - og min 28. af slagsen som datter. Men i tråd med mit tidligere indlæg om det at være menneske og mor, hvor jeg skrev om, hvordan jeg måtte tage min egen person op til overvejelse, så har jeg i år også gjort noget nyt med mors dag.

I år fik min mor nemlig ikke en buket blomster, og det er bestemt ikke fordi, hun ikke fortjener blomster, for det gør hun helt bestemt. Men i år har jeg valgt at give hende et kort fra Maternity.dk og derved støtte kampen imod mødredødelighed i Afrika i stedet for en buket blomster. Og det er jeg ikke i tvivl om, at min mor blev glad for - hun er nemlig det bedste menneske jeg kender!

I kan selvfølgelig ikke nå at sende et kort nu, men hvis i ikke har købt jeres mor noget endnu, eller i vil give en lille ekstra gave, så er der altså en masse gode formål, som i kan støtte med en donation for jeres mors skyld. Må jeg foreslå Red Barnet, Børns vilkår, BørnefondenFolkekirkens Nødhjælp eller Kræftens bekæmpelse. Gør jeres mor stolt!

Min mor, mig og Grete-Johanne
Her er et billede af min mor og jeg til min datters barnedåb. Det er mit yndlingsbillede af os, selvom jeg stadig har en god del babyfedt på kæberne på billedet, men det er det første billede af os tre kvindelige generationer.

2 kommentarer: