torsdag den 22. maj 2014

Kammerjunker

Der er lidt vanillekrans over disse kammerjunker, men det er efter min mening ikke noget dårligt - slet ikke faktisk. De er ikke så søde, så hvis man er til meget søde kammerjunker (ligesom dem i butikkerne), så skal man tilsætte mere sukker.

Kagedåsen er fyldt med kammerjunker

Lækre kammerjunker med mandelmel og vanille

Kammerjunker (ca. 80 stk)
50 gram smør
1 æg
1 vanillestang
1/4 dl mælk
3/4 dl rørsukker
2 dl mandelmel
2,5 dl hvedemel
1 tsk bagepulver

Skrab kornene ud af vanillestangen, og pisk sukker, blødt smør og æg luftigt. Tilsæt mælk, mel, mandelmel og bagepulver og pisk godt igennem. Rul dejen i to pølser, og del hver af pølserne i cirka 20 stykker. Tril dem til små kuger, tryk dem lidt flade, og sæt dem på bagepladen, de flyder ikke så meget ud, så de må gerne stå tæt. Bag dem ved 180 grader i 8 minutter, de må ikke tage for meget farve. Tag dem ud, og lad dem afkøle lidt, inden de skæres over med en brødkniv og sættes tilbage på bagepladen. Bag dem igen ved 180 grader i 10 minutter eller til de har den ønskede, gyldne farve. Lad dem køle helt af, før de bruges til koldskål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar