søndag den 9. juni 2013

Stilhed: Befinder mig i en babyboble

Ja, som i nok kan regne ud, er der en rigtig god grund til, at der er rungende stilhed på bloggen. De af jer, der følger mig på instagram ved allerede, at årsagen er, at jeg den 4. juni blev mor til denne lille, fantastiske prinsesse, som jeg vil vove og påstå, er den smukkeste baby til dato - og det er min fuldstændig objektive mening ;-)

Kys mig mor

Verdens sødeste og skønneste baby
Jeg har forberedt et par indlæg til den stilhed, som jeg forventede, så de kommer på i løbet af de næste par uger. Og så vender jeg stærkt tilbage, når vi alle tre lige har lært hinanden at kende og måske dukker op på den anden side af baby/barsels-boblen. Indtil videre går jeg rundt i en lykkesrus af nyforelskelse, prinsessen har simpelthen taget mig (og i den grad også manden) med storm, og vi laver stort set ikke andet end at kigge på hende på hinanden. Tænk, at vi har lavet hende - det er da fantastisk. Nå, nok om det for nu, der kommer nok en del mere af den skuffe fremover, håber det er okay med jer. Forresten så modtages gode tips til madvarer, jeg skal holde mig fra, når jeg ammer, med kyshånd. Indtil videre er nødder noteret som en badass fødevare, der giver puttepigen ondt i maven.


9 kommentarer:

 1. Tillykke med lillepigen :-)
  Det er heller ikke alle babyer der kan lide jordbær. Og Sofia gjorde også mærkelig hvis jeg havde drukket mere end en enkelt kop mørk the. Grøn the var der ingen problemer med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jordbær har jeg også hørt, havde ikke hørt om te. Men lillepigen her reagerer ikke på, at jeg drikker kaffe, men det har jeg også gjort gennem hele graviditeten, så hun kender nok til koffeinen ;)

   Slet
 2. Et STORT tillykke herinde også sødeste Louise! Hun er også en dejlig mysseklar lille Prinsesse, T har sagt at han meget gerne vil møde hende ;)

  Jeg glæder mig til du er klar, til at komme ud af babyboblen - tag dig god tid - og vi må høre lidt om smukkepigens vej til den store verden! Det er altid så spændende at læse om :)

  Ja, jeg har, desværre, ikke nogen som helst erfaringer på ammekontoen, men I den periode hvor jeg rent faktisk ammede, og talte med SP, sagde hun, at der som sådan ikke er nogle faste fødevarer babyer ikke kan tåle/lide, det er individuelt fra baby til baby... Hun sagde dog, at man ikke skulle mæske sig i en specielt fødevare i flere dage i træk, fx jordbær her om sommeren, for det kan baby godt reagere på!
  Ja, så gjorde jeg mig alligevel lidt klog på et emne jeg kun har haft et flygtigt kendskab til ;)

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Maj, jeg er helt sikker på, at prinsessen også gerne vil møde prins Tristan :)

   Ja, jeg bliver her inde så længe som muligt, det er et skønt sted at være.. Skal nok flette et indlæg sammen om hendes vej til verden, men jeg kan afsløre, at det var en rigtig god og hurtig fødsel. Vandet gik kl. 11, og kl. 15.40 kom hun til verden, så hun var meget ivrig for at komme ud til mor og far :)

   Hehe, ja det var også, hvad jeg havde hørt. Og så nogle af de ting, som ofte bliver nævnt er jordbær, chokolade og kaffe. Men nødder havde jeg ikke lige luret :)

   Slet
 3. Ih, stort tillykke med hende :) Jeg ved ikke om hun er den smukkeste baby - har jo selv en oplagt kandidat - men hun er godt nok kær!
  Jeg har ikke nogle direkte erfaringer med madvarer endnu, min baby har døjet med luft i maven uden nogen særlig årsag, af hvad jeg har erfaret. Men det er vist meget normalt.

  Burde også have forberedt nogle indlæg til denne babytid, men nu må mine læsere nøjes med stilhed :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bitten :) Uh, glæder mig til at se billeder af din lille ny, så må vi battle - har dog på fornemmelsen, at ens eget barn altid er noget særligt ;)

   Ja, jeg har stadig også kun fundet nødder, men nu har jeg forsøgt mig med nogle jordbær, så må vi se, hvordan det går - det er ellers en af de ting, som man siger, at de små kan reagere på.

   Det går nok, det er den bedste form for stilhed - jeg har ikke engang fået puttet nogle af mine indlæg på, tiden går simpelthen bare med at stirre på det smukke lille væsen, som vi har lavet :)

   Slet
 4. Hvad skuer mit øje?! En skøn lille prinsesse! Stort tillykke!
  Her fungerede amningen fint. Dog kan jeg ikke anbefale at spise meget stærk mad. Jeg tog mig en gang mexicansk suppe og det gav altså skrigeri og rød numse.
  Nyd boblen. Det er alt for hurtigt overstået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja så kom vores prinsesse endelig - kun fem dage for sent, men til gengæld var hun så rar at komme hurtigt, så mor ikke skulle døjes med en lang fødsel.

   Det er noteret med stærk mad, det kan vi ikke have.

   Det gør vi også kan du tro, vi flyver bare rundt på en lyserød sky og nyder prinsessen og hinanden :)

   Slet
 5. Hjertelig tillykke med hende, hvor er hun yndig :o)

  Nu ammede jeg godt nok ikke, men i starten malkede jeg ud... det virkede lidt som om det var hip som hap, junior fik ondt i maven uanset :o/ Men håber, at det ikke bliver for lang en omgang med ondt i maven, det er så synd for de små pus!

  SvarSlet