tirsdag den 31. marts 2015

Lige om lidt...

… Bliver Grete-Johanne storesøster, vi bliver en familie på fire, og jeg bliver mor til to. Det er stadig mærkeligt at tænke på, og selvom der nu er under tre uger til termin, så er det stadig ikke rigtig gået op for mig. Det lyder nok mærkeligt, men sidst gik det også først rigtigt op for mig, da jeg sad med hende i armene. Men jeg glæder mig - vi glæder os. Eller det vil sige, jeg ved ikke rigtig, om Grete-Johanne glæder sig. Hun er ikke engang fyldt 2 år endnu, så hun forstår det ikke rigtig. Men hun nusser maven, kysser den og siger bæbiiii. Det er SÅ sødt, til gengæld er det ikke sødt, når hun peger på alle andre små-kvabsede mennesker, for eksempel når vi er ude og handle, og siger bæbiii. Not cute, not cute at all. Jeg glæder mig allerede til, at jeg skal tage hævn og være den pinlige.

20. april har jeg termin, og jeg glæder mig til at slippe af med maven. Der er stilhed på bloggen, fordi jeg har et ret anstrengt forhold til mad lige nu. Babyen fylder så meget, at jeg næsten ikke kan spise noget. Til gengæld er jeg sulten hver time, fordi jeg får så små måltider. Det er møg irriterende, og jeg forsøger at spise de mest mættende og nærende ting, når nu jeg ikke kan spise så meget - det er der ikke meget kage og lækkerier over og altså ikke meget guf til bloggen. Jeg tager revanche, når babymaven er væk.

Min graviditet har igen været helt problemfri, så det er rigtig rart. Selvom det selvfølgelig er lidt tungt nu, så kan jeg stadig stort set alt. Det sværeste har været de ting, som jeg ikke kan med Grete-Johanne. Hun er ikke stor nok til at forstå, hvorfor hun ikke må stå op på mors mave eller lege rodeotyr på mor, og det er lidt hårdt. Men heldigvis er hun ret hensynsfuld. Det bliver så spændende at se, hvordan den næste arving bliver - hvilke fællestræk de to har.

I får lige lidt billeder af tykkemaven og den lille storesøster to be.

Her er mit yndlings graviditets billede

Er det mon min datter?

Når far er på arbejde, og vi sender kysse-billeder til ham

2 kommentarer: