tirsdag den 30. august 2011

I'm back..

... Dog uden sjove opskrifter endnu. Men jeg sidder og bladrer alle mine favorit madblogs igennem for gode opskrifter, der er kommet på de sidste tre uger, og min noteblok bugner med god inspiration, så tak for det :)

Som jeg lige nåede at skrive inden vi tog på bryllupsrejse, så havde vi en fantastisk dag. Jeg lægger lige lidt af fotografens billeder op også, dem har vi nemlig fået nu her, og de er så fine. Efter brylluppet var vi på skøn luksusferie på Den Dominikanske Republik. Det var rigtig dejligt efter al den stres og jag, det er at planlægge et bryllup, at have tid til at nyde hinanden og fordøje alle oplevelserne. De seneste år har været meget hektiske for min mand og jeg, fordi han forsøger at arbejde sig længere op, og jeg tog min kandidat i Århus, og da jeg så endelig kunne stoppede med a pendle og skulle skrive speciale, ja så købte vi et hus og skulle flytte og planlægge bryllup oveni det. Så den her ferie er nok den mest tiltrængte vi nogensinde har haft.

Men når vi ikke lige kiggede hinanden dybt i øjnene, så fik vi også tid til at dykke, river rafte, køre buggies i vildmarken, opleve landet og kulturen, bestige vandfald og rutsje/hoppe ned, ryge cigarer, drikke rom og pina coladas, spise god mad og slappe af ved poolen.

Faktisk var der kun to minusser ved vores ferie. Det første minus er også den overvejende grund til, at vi nok ikke besøger Den Dominikanske Republik igen. Befolkningen og mentaliteten er forfærdelig. Vi har tabt hjertet til Thailand som rejsemål, og forskellen på det dominikanske folk og thailænderne er som dag og nat. Dominikanerne er griske, beregnene, frække og i det hele taget bare nogle rigtig labaner. Man har hele tiden fornæmmelsen af, at de prøver at snyde én - og det gør de også! Prisere var latterlige - cirka dobbelt op af her hjemme. Vi plejer altid at købe en køleskabsmagnet med hjem fra vores rejsemål, og her var prisen så 12,6 $ = 65 danske kroner. For en køleskabsmagnet af gummi!!

Synd, for selve landet, naturen og kulturhistorien var fantastisk. Det andet minus var ikke rigtig nogens skyld. Det var nemlig, at vi måtte tilbringe de sidste to dage på hotelværelset på grund af orkanen Irene. Den nåede nemlig lgie at ramme os. Så vi fik læst en masse bøger, og min mand fik klaps i diverse spil, som vi havde med ;)

Alt i alt god ferie og fantastisk bryllup. I går startede hverdagen så igen. Manden har nogle lange dage til 20.30, så der kommer nok ikke nogle kulinariske indlæg de næste par dage - jeg laver ikke rigtig mad, når han ikke er hjemme til at spise, så bliver det bare til noget pulver-suppe, toast eller mælkemorgenmad til mig. Ret kedeligt, men jeg har en idé om at min tidligere overvægt kom af, at jeg var for god til at hygge mig, både i selskaber og når jeg var alene. Jeg tænkte altid på "Hvad har jeg mest lyst til" før jeg spiste noget - og så er det sjældent havregrød eller gulerødder, der popper op i ens tanker, når man tænker sådan ;) Jeg brugte altid mad som straf eller belønnelse, og det gør jeg egentlig stadig, bare ikke i så store mængder. Men nu forsøger jeg at holde hyggeriet til hygge sammen med andre :) En lidt lang smøre, og måske uforståeligt for nogen, men helt sikkert forståeligt for andre, der også har et had/kærlighed til mad..

Anyway, nu er jeg tilbage, og jeg glæder mig til at have mere tid og overskud til at kunne forme min blog, som jeg vil have den, og til at byde jer indenfor i mit liv og mit køkken..

Og så kommer der lige lidt bryllupsbilleder :)


2 kommentarer:

 1. Hvor er I et smukt par - og tillykke med et veloverstået bryllup!! Det lyder til at I have nogle skønne hvedebrødsdage :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Tak Birthe, hvor er du sød :) De var fantastiske, det hle var bare helt perfekt :)

  Vh. Louise :)

  SvarSlet