søndag den 7. august 2011

Nu som fru Jørgensen

I går blev kæresten til min mand, og jeg blev til fru V. Jørgensen. Og det føles ærlig talt rigtig rigtig godt :) Vi havde det mest fantastiske bryllup. Jeg skal nok skrive mere om det senere - her kommer bare lidt af de første billeder... Tirsdag tager vi på bryllupsrejse til Caribien i 15 dage, så der går lidt før jeg er tilbage med aktivitet på bloggen.. Imellemtiden må billederne tale for sig selv :)

Min morgengave til min mand, sm jeg fik lavet to dage før brylluppet - og så fik han naturligvis et gavekort til restaurant Flammen i Odense ;) Jeg fik en medaljon med et billede af Kim og et af Tumle - vores kat :)


Flere og bedre billeder kommer, når vi kommer tilbage fra bryllupsrejse.. Nu står den på nydelse af hinanden de næste par uger :)

3 kommentarer:

 1. Endnu en gang TILLYKKE Fru V. Jørgensen!

  Åh hvor er du absolut smuk, du ligner en eventyrprinsesse med de lange lyse lokker og den smukke, smukke kjole!

  Kærligheden stråler ud af jer, og jeg er sikker på at I får et langt og lykkeligt liv sammen, og nu har din Husbond da heller ingen undskyldning for ikke at huske jeres bryllupsdato, ha ha ha...

  Jeg vil ønske jer en forrygende tur til Caribien - for jeg er jo slet ikke misundelig, nej nej... I mellemtiden vil jeg glæde mig til at se flere billeder og høre mere om bryllup og Caribien, når du kommer hjem - få endelig nydt hinanden til fulde, hverdagen skal jo tidsnok komme!

  Kram
  - Maj :)

  SvarSlet
 2. Årh. tusind tak Maj, hvor er du altså sød :)
  Det var bare den bedste dag, får stadig sommerfugle i maven, når jeg tænker på det. Og bryllupsrejsen bagefter var også helt perfekt, det var skønt lige at komme lidt væk og bare være to. Og så er Caribien jo bare skønt med hvide sandstrande, merengue, pina coladas og skøn skøn mad... Åh, jeg vil tilbage:)

  Hehe, han burde ikke glemme bryllupsdatoen nej, og hvis han alligevel gør, så har vi aftalt, at så får han den tatoveret som straf - muligvis i panden (det er nu bare mit forslag, han var ikke helt enig i placeringen dog) ;)

  Nu venter hverdagen forud, men først skal jeg lige tjekke ud, hvad madbloggene byder på af nye skønne idéer, og din blog har allerede givet mig lyst til crepes og pizza - hvad skal det dog ikke ende med ;)

  Knus Louise

  SvarSlet
 3. Caribien kan anbefales. Vi tog til Aruba - fedt sted!! Et lille fif. Spørg de lokale om hvor der er godt at spise. Vi fik mange gode fifs fra de lokale taxachauffører. Bl.a. et sted, hvor man bogstaveligt sad i vandkanten og fik den vildeste caribiske mad!!

  Enjoy!! :-)

  SvarSlet