lørdag den 16. november 2013

Årets (første) vanillekranse og ny baby i køkkenet

Der har været stilhed på bloggen i de seneste uger, og det kommer sig af, at vi først var på ferie, og efter ferien måtte jeg love manden, at jeg ikke bagte i november måned, så vi lige kan smide et par kilo, inden vi rammer december og alle lækkerierne. Så den står på salat og kedelighed i køkkenet. Dog er der ingen regel uden undtagelser, for når så manden kommer hjem med en Kitchenaid til mig (ja, jeg har været heldig i mande-afdelingen), så kan jeg jo ikke lade være med at bage. Så det blev til hans favoritsmåkager her op til jul, nemlig vanillekranse. Jeg brugte den samme opskrift, som sidste år, da jeg jo vil vove og påstå, at mine vanillekranse ikke kan laves bedre :)

I får lige lidt billeder af min nye baby i køkkenet, og ellers får jeg tiden til at gå med at hygge mig med min rigtige baby og bare nyde det søde barselsliv. Det kan jeg godt sige jer, at jeg nyder i fulde drag.

Min nye lækre kækkenmaskine

De mener det altså alvorligt i den manual (for øvrigt indeholdt en kommafejl, der skulle være komma efter skadet i begge sætninger).

Kitchenaid manual går fra at være truende til direkte hånlig

Maskinen i brug for første gang

Og det var så, hvad det blev til.
 Nu må vi se, om jeg vender tilbage igen før december, jeg har selvfølgelig også bagt rugbrød i min nye mean machine, men det er der ikke så meget sjovt ved, for her bruger jeg færdigblandinger og tilsætter lidt nødder, solsikkekerner eller græskarkerner, så den "opskrift" vil jeg skåne jer for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar