lørdag den 8. september 2012

Sunde vafler med usundt fyld

Med inspiration fra Annes skønne blog, lavede jeg nogle forholdsvis sunde vafler den anden dag. Idéen røg lidt i vasken, da vi puttede alle mulige usunde ting ovenpå, men smagen fejlede bestemt ingenting. Med banan eller anden frugt, skyr og lidt hakkede mandler ville sådan en vaffel være et super alternativ til mrgenmad eller en sundere dessert.

Vafler med frugt, vanilleflødeskum og chokoladesauce
Vafler (ca. 6 styks)
200 gram mandler
4 bananer
4 æg
1/1 spsk vanillesukker

Mandlerne blendes til mandelmel, og alle ingredienserne blandes sammen. Pisk grundigt og lad dejen stå og hvile i mindst en halv time - gerne et par timer. Bag vaflerne i vaffeljernet og brug ovnen til at holde dem varme. Vi spiste dem med frugt, flødeskum, chokoladesauce og is, så selvom idéen om vaflerne var sund, så røg den lidt i vasken - men pyt det var en god dessert.

1 kommentar:

 1. Hej!

  Jeg arbejder for Findeopskrifter.dk websted, hvor brugerne kan søge gennem tusindvis af opskrifter fra Dansk mad websteder og mad blogs.

  Jeg har bemærket, at du har et stort antal af lækre opskrifter i din blog og jeg vil gerne foreslå dig at tage et kig på vores Topp Mad Blog afsnitt her: http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppen

  Hvis du ønsker at tilføje din mad blog til listen, er alt hvad du skal gøre, er at følge vejledningen her: http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

  Vores koncept er allerede live i de øvrige Skandinaviske lande samt i Syd- og Centraleuropa, og vi leverer tusindvis af besøgende til mad bloggere dagligt. Nogle af de bedste mad bloggerne får 10.000 + besøgende fra os på en ugentlig basis.

  Forhåbentlig vil din egen mad blog også være op til toppen!


  Varm hilsen,

  Ann-Sofi
  http://www.findeopskrifter.dk/

  SvarSlet