Lækre nødde cookies med havregryn og vanille |
Opskrift
200 gram blødt smør
2 dl rørsukker
1 dl brun farin
2 tsk vanillesukker
2 æg
2 dl mel
1,5 dl havregryn
1 tsk bagepulver
1 tsk bagepulver
100 gram mandler
100 gram hasselnødder
100 gram valnødder
Smør, sukker, brun farin og vanillesukker piskes luftigt. Herefter piskes ægget i. Rør mel, havregryn og bagepulver i. Hak nødderne groft og pisk eller vend det i dejen.
Sæt 8 cookies på hver bageplade (3, 2, 3) , de flyder ud - så du kan med fordel trille dem til en kugle, som du trykker flad, når du sætter den på pladen.
Bag dem ved 175 grader i ca. 10 minutter, og lad dem køle af på pladen (hvis tålmodigheden rækker til det).
Smør, sukker, brun farin og vanillesukker piskes luftigt. Herefter piskes ægget i. Rør mel, havregryn og bagepulver i. Hak nødderne groft og pisk eller vend det i dejen.
Sæt 8 cookies på hver bageplade (3, 2, 3) , de flyder ud - så du kan med fordel trille dem til en kugle, som du trykker flad, når du sætter den på pladen.
Bag dem ved 175 grader i ca. 10 minutter, og lad dem køle af på pladen (hvis tålmodigheden rækker til det).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar