mandag den 4. august 2014

Velkommen til min kogebog!

Så er den her. Min online kogebog blev lanceret i fredags, og det er allerede gået over al forventning. Kogebogen er med sunde og ikke mindst sukkerfrie opskrifter til babyer, børn og hele familien.

Jeg er ikke uddannet kok eller ernæringsekspert, så jeg har absolut ingen faglig ballast i forhold til at udvikle opskrifter og skrive en kogebog. Men jeg er mor, og min viden er erfaringsbaseret.

Mine opskrifter er alle testet af og godkendt af min datter, gennem hendes første leveår. Og eftersom jeg kun synes, at det bedste er godt nok til mit barn, så håber jeg også, at det er godt nok til dit. I finder kogebogen her:
Jeg har valgt at udgive min kogebog online fremfor i fysisk form, fordi jeg vil gøre den så let tilgængelig som muligt for travle forældre, der ikke har tid til at tage barnet under armen og finde en boghandler for at købe en bog, som de slet ikke har tid til at bladre i. Jeg tror, at de fleste mødre vil være enige med mig i, at hvis vi har et ledigt øjeblik, så er det snarere sofaen end en boghandel, der trækker i os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar