Nøddetærten inden den kommes i ovnen |
Lad tærten køle af, inden den spises med is eller bær til |
Nøddetærte
50 gram ristede, afskallede hasselnødder
75 gram valnødder
75 gram mandler
100 gram hvid rittersport med nød
50 gram mørk chokolade
3 æggeblommer
2 spsk honning
1 tsk vanillesukker
0,5 tsk salt
Pisk æggeblommer, honning, vanillesukker og salt til en luftig masse. Hak nødder og chokolade, og bland det med æggemassen, og hæld dejen i en springform, som er beklædt med bagepapir i bunden - jeg brugte min hjerteform, som jeg efterhånden altid gør, når jeg bager overraskelser til manden :-) Bag den ved 180 grader i cirka 20 minutter, eller indtil den er gyldenbrun. Lad kagen køle af, inden den spises.
Nyd eventuelt tærten med is eller friske bær til. Den kan også bruges som bund til en frugttærte med råcreme eller en islagkage - mulighederne er uanede :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar