Hjemmelavet koldskål med hjemmelavede kammerjunker |
Jeg fik 84 kammerjunker ud af denne portion |
Kammerjunker (ca. 80 stk)
40 gram smør
1 æg
1 vanillestang
1/4 dl mælk
3/4 dl stevia sweet (eller 3/4 dl rørsukker)
1,d dl mandelmel
2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
Skrab kornene ud af vanillestangen, og pisk sukker/stevia (det bliver ikke rigtig luftigt), smør og æg luftigt. Tilsæt mel, mandelmel og bagepulver og pisk lidt. Tilsæt mælk til slut og pisk igen. Rul dejen i to pølser, og del hver af pølserne i cirka 20 stykker. Tril dem til små kuger, tryk dem flade og sæt dem på bagepladen, de flyder ikke så meget ud, så de må gerne stå tæt. Bag dem ved 180 grader i 8 minutter, de må ikke tage for meget farve. Tag dem ud, og lad dem afkøle lidt, inden de skæres over med en brødkniv og sættes tilbage på bagepladen. Bag dem igen ved 180 grader i 10 minutter eller til de har den ønskede, gyldne farve. Lad dem køle helt af, før de bruges til koldskål.
Hej Missmocca,
SvarSletTak for din blog og indlæg.
hvor meget menes der med “1,d dl mandelmel“?
Håber på at hører tilbage fra dig og ønsker dig en dejlig dag.
Mvh M
Kære missmocca,
SvarSletTak for din indlæg og opskrift.
I ingrediens listen står der
“ 1,d dl mandelmel”, menes der her 1 dl?
Tak for din blog, jeg håber på at hører tilbage fra dig.
Med venlig hilsen
M