Opskriften giver en almindelig tærteform med sommercrumble |
En lækker og utrolig nem dessert, som sagtens kan laves i forvejen |
Crumble med jordbær, rabarber og solbær
8 rabarber
400 gram jordbær
1 dl solbær
1 spsk vanillesukker
1 spsk rørsukker
Lidt smør til formen
1 spsk vanillesukker
2 spsk rørsukker
2 dl mel
1 dl havregryn
75 gram blødt smør
8 rabarber
400 gram jordbær
1 dl solbær
1 spsk vanillesukker
1 spsk rørsukker
Lidt smør til formen
1 spsk vanillesukker
2 spsk rørsukker
2 dl mel
1 dl havregryn
75 gram blødt smør
5 havrekiks (digestive, havrekiks med mandler eller andre kiks)
Smør tærteformen med lidt smør, og drys med lidt vanillesukker. Skyl rabarber, jordbær og solbær, og skær dem i små stykker. Fordel frugten i formene. Drys med lidt vanillesukker og 1 spsk rørsukker. Rør 1 spsk vanillesukker, 2 spsk rørsukker, mel, havregryn, knuste kiks og blødt smør sammen til en crumbledej, og fordel dejen udover de to forme som låg på frugten. Tryk crumbledejen godt ned om frugten, og bag kagerne i 35 minutter ved 180 grader.
Lad kagerne køle lidt af, inden de spises. Nyd dem med fløde, creme fraiche eller vanilleis.
Smør tærteformen med lidt smør, og drys med lidt vanillesukker. Skyl rabarber, jordbær og solbær, og skær dem i små stykker. Fordel frugten i formene. Drys med lidt vanillesukker og 1 spsk rørsukker. Rør 1 spsk vanillesukker, 2 spsk rørsukker, mel, havregryn, knuste kiks og blødt smør sammen til en crumbledej, og fordel dejen udover de to forme som låg på frugten. Tryk crumbledejen godt ned om frugten, og bag kagerne i 35 minutter ved 180 grader.
Lad kagerne køle lidt af, inden de spises. Nyd dem med fløde, creme fraiche eller vanilleis.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar