2 påskeæg med pistace og 1 med ristede hasselnødder |
Fint hakkede pistacenødder |
Finthakkede, ristede, afskallede hasselnødder |
De to slags påskeæg inden chokoladen kommes på |
Drysses med nødder, efter de er dyppet i chokolade |
Hasselnøddeæg til venstre og pistaceæg til højre |
Igen hasselnøddeæg til venstre og pistaceæg til højre |
De færdige påskeæg - en lille lækker mundfuld |
200 gram marcipan (jeg bruger altid Odense)
75 gram hasselnødder, ristede og afskallede
60 gram mørk chokolade
Påskeæg med pistacenødder (ca. 10 stk)
200 gram marcipan
75 gram usaltede pistacenødder
60 gram mørk chokolade
Blend nødderne fint (hver for sig selvfølgelig), og hæld dem i hver sin lille skål. Tag 200 gram marcipan og ælt det med 50 gram af de blendede nødder - gem resten til at drysse ovenpå chokoladeæggene. Form marcipanen til æg i en ønsket størrelse, jeg lavede ti æg, som er på størrelse med de små marcipanæg, man kan købe i butikkerne. Smelt chokoladen og dyp æggene i, kom æggene op på et stykke bagepapir og drys med resten af de blendede nødder. Fremgangsmåden er den samme uafhængig af, hvilke nødder der kommer i.
De ser virkelig lækre ud! Jeg har aldrig selv lavet påskeæg, men det ser da forholdsvis nemt ud. Måske skulle man kaste sig ud i det :-)
SvarSletSÅ fint med pistacie ovenpå!
SvarSletÅh, de lyder bare lækre, især pga. pistacien <3
SvarSlet- Anne