Lækker honningristet müsli med kaffe |
Det er desværre for sent til morgenmad, men her er dagens dessert |
Fyldt med nødder og andre gode sager |
Det er nemt at lave sin egen müsli, og man bliver afhængig af det |
Mocca müsli
2 dl havregryn
2 dl ruggryn
1 dl ristede, afskallede hasselnødder
1 dl mandler
1 dl valnødder
1 dl solsikkekerner
4 tsk instant kaffe
2 dl vand
1 spsk honning
1 spsk vanillesukker
1 spsk brun farin
Hak mandler, hasselnødder og valnødder, og kom dem op i en skål sammen med solsikkekerner, havregryn og ryggryn. Bland brun farin i nøddeblandingen. Opløs kaffe i vand, og bland med honning og vanillesukker, hæld massen udover nøddeblandingen og rør godt rundt. Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir på, og bag ved 200 grader i 15-20 minutter, rod rundt hver 3. minut sådan cirka, så müslien ikke klæber for meget sammen. Lad müslien køle helt af, inden den spises på eksempelvis A38.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar