Müsli med rugbrødsrester, hasselnødder, mandler og havregryn |
Rugbrødsrester blendet til fint smuldr |
Müsli med rugbrødsrester
3 dl blendet rugbrød
2 dl havregryn
100 gram hasselnødder (ristede og afskallede)
100 gram mandler
0,5 dl brun farin
0,5 dl rørsukker
Hak mandler og hasselnødder, hasselnødderne skal først ristes i en 180 grader varm ovn i 7-9 minutter, hvorefter skallen så gnubbes af. Bland alle ingredienserne i en skål med de to slags sukker, og rist det på en varm pande, indtil sukkeret er smeltet, og har sat sig på nødder, gryn og rugbrød, så det kan blive sprødt og knasende. Der kan evt. tilføjes lidt mere rørsukker, hvis man gerne vil have det lidt ekstra crispy. Køl müslien af på en tallerken, mens der af og til lige vendes lidt rundt i det. Når müslien er helt kold, kan den nydes på yoghurt, A38 eller i koldskål - det er et virkelig godt alternativ til kammerjunker.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar