Skøn økologisk koldskål med en masse vanille |
Med hjemmelavet krymmel, opskriften findes her |
4 æggeblommer
4 vanillestænger*
3 spsk økologisk rørsukker
0,5 liter økologisk A38
0,6 liter økologisk kærnemælk
Flæk vanillestængerne og skrab kornene ud. Pisk æggeblommer, sukker og vanille til en luftig æggesnaps, der skal piskes i 10-15 minutter, indtil sukkeret er opløst. Bland æggesnaps med A38 og kærnemælk, og lad den stå på køl i mindst en times tid, inden den skal spises, så den kan stå og trække smagen ud af vanillen.
* Jeg bruger bourbon vanille, det er bare mere lækre store stænger med en masse skønne vanillekorn i.
Det ser virkelig lækkert ud. Jeg vil glæder mig til at prøve det, tak for opskriften! Hilsen Anne.
SvarSletHej Anne
SvarSletDet var så lidt, hjemmelavet koldskål er fantastisk, næsten fast inventar om sommeren i køleskabet her hjemme :)
Vh. Louise