Småkagedej og is i en skøn symfoni |
Cookie dough ice cream sandwich med vaniljeis |
Cookie dough ice cream sandwich
1 portion tripple chocolate småkagedej
5 æggeblommer
4 spsk rørsukker
4 dl piskefløde
2 vaniljestænger
Rør først småkagedejen sammen, pisk den godt, så der ikke er nogle sukkerkorn, der knaser. Rul den ud mellem to stykker bagepapir i en dobbelt størrelse af den form, du vil bruge - jeg brugte en firkantet springform. Læg den ene halvdel af småkagedejen i bunden af din springform på bagepapiret, og læg den anden halvdel i køleskabet, mens isen laves. Pisk æggeblommer, sukker og kornene fra de to vaniljestænger, indtil sukkeret ikke længere knaser. Pisk fløden meget stiv, og vend æggemassen forsigtigt i fløden. Hæld cremen over småkagebunden i springformen. Tag den anden småkagebund ud af køleskabet, og tag den af bagepapiret. Læg den forsigtigt ovenpå cremen, og sæt kagen i fryseren. Tag ud efter 4-6 timer (alt afhængig af, hvor god din fryser er), og skær dem ud i is sandwich.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar