Skøn muffin med dyb chokoladesmag og en blød overraskelse |
Browniemuffins med nutellafyld (18 stk)
5 æg
100 gram brun farin
200 gram sukker
1 spsk. vaniljesukker
1/2 tsk. salt
2 spsk. kakaopulver
300 gram mørk chokolade
150 gram smør
1 dl mel
NUTELLA
Hasselnøddeflager til pynt
Smelt smør og chokolade ved lav varme i en gryde. Pisk æg, sukker, vanilkesukker og brun farin til en luftig masse. Tilsæt mel, salt og kakaopulver, og pisk igen. Hæld den smeltede chokoladeblanding i, mens der piskes. Fordel dejen i muffinsforme, og kom en lille skefuld nutella midt i hver muffin. Giv nutellaklatten et lille tryk, så den dækkes af dej. Drys med hasselnøddeflager, og bag i 15-20 minutter ved 170 grader. Pas på ikke at bage dem for meget.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar