Biscotti med chokolade og ristede, hele hasselnødder |
Chokolade biscotti med hasselnødder
100 gram mel
100 gram sukker
25 gram vanillesukker
2 spsk usødet kakao
50 gram hasselnøddemel (ristede, afskallede hasselnødder, der er blendet helt fint)
75 gram hele hasselnødder, ristet og afskallet
1 tsk bagepulver
1 æg
2 spsk kaffe
Alle ingredienserne blandes sammen i en skål til en ensartet og lidt klæbrig dej, som skal æltes godt igennem - brug eventuelt røremaskine. Fordel dejen ud på en bageplade og form den til en flad pølse på 1-2 cm i tykkelsen. Jeg kan godt lide store biscotti, så min pølse er cirka på 10 x 20 cm - det giver i omegnen af 15 biscotti. Bag pølsen ved 180 grader i 25 minutter, til den er gylden og lidt fast i skorpen. Skær den ud med en skarp brødkniv i stave af ca. 1-1,5 cm tykkelse, stil dem tilbage på bagepladen med mellemrum mellem hvert stykke, og bag dem yderligere i 15-20 minutter, til de er dejlig sprøde. Lad dem køle af på pladen. De skal ligesom almindelige småkager opbevares i en lufttæt kagedåse.
Hej! mums de ser gode ud, dem må jeg prøve snart. Tænker om du måske vil tjekke min kommentar til din valnøddelagkage fra sidste år? :-)
SvarSletDe kan varmt anbefales. Jeg har svaret :)
Slet