Müsli med frysetørret hindbær |
Hindbærrene giver müslien en lækker syrlighed |
Stay tuned for min idé til resten af denne pose lækre hindbær |
Der er altså ymer nedenunder bjerget af lækker müsli |
Müsli med frysetørret hindbær
2 dl havregryn
1 dl ruggryn
1 dl quinoa flager
1 dl mandler
1 dl ristede, afskallede hasselnødder
1 dl græskarkerner
1,5 dl kaffe
1 spsk honning
1 spsk brun farin
1 spsk vanillesukker
1 dl frysetørret hindbær
Bland kaffe, honning, brun farin og vanillesukker til honningen er opløst. Hak mandler og hasselnødder, og bland dem med grynene*. Bland kaffeblandingen i grynene, spred blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og rist i ovnen ved 180 grader i en halv times tid. Rod rundt i müslien hver femte minut. Lad den køle helt af, og bland så med hindbærrene.
*Alle kerner, nødder og gryn kan erstattes af andre ting, det vigtige er, at der er 4 dl gryn og 3 dl nødder/kerner
Uhm, hvor lækkert - elsker også de seje, syrlige hindbær!
SvarSlet- Anne