Vi bliver kun os til nytår, men man skal ikke gå ned på kransekage |
Kransekage
400 gram marcipan*
3 æggehvider
100 gram rørsukker
Rør sukker og æggehvider sammen, og lad det stå på bordet i 30-45 minutter, indtil sukkeret er opløst. Riv marcipanen, og pisk marcipan og æggehvideblandingen sammen. Pisk godt, så der ikke er nogle klumper. Kom kransekagemassen i en sprøjtepose, og sprøjt toppe, ringe eller andre former kransekage på en bageplade. Bag ved 180 grader i cirka 10 minutter - hold godt øje med
* Jeg bruger altid Odense Marcipan, og det er ikke kun, fordi vi bor på Fyn. Jeg synes billigt marcipan smager billigt, og Anton Berg er for klistret og flydende for min smag.
Hvor er den fin. Rigtig godt nytår til dig og din familie :)
SvarSletTak :) Også rigtig godt nytår til jer, håber i havde en god aften :)
Slet