Skønne æblemazariner med marcipan, mandler og kanel |
Jeg lavede både med og uden kanel, da jeg ikke altid er til kanel |
Æblemazariner (12-18 stk)
3 æg
1 dl sukker
1 spsk vanillesukker
200 gram marcipan
1 dl A38
75 gram smør
1 tsk bagepulver
1,5 dl mandelmel
2 dl hvedemel
150 gram smuttede, hakkede mandler
5 æbler
Kanelsukker
Pisk æg, sukker og vanillesukker til en luftog æggesnaps. Riv marcipanen og pisk den i. Pisk A38 og smeltet smør i, og pisk mel, mandelmel og bagepulver i til slut. Vend 100 gram hakkede mandler i dejen. Skræl æblerne, og skær dem i tynde skiver, som deles i mindre stykker. Vedn 2/3 af æblestykkerne i dejen. Fordel dejen i 12 muffinsforme, og drys hver kage med æblestykker, hakkede mandler og en god gang kanelsukker. Bag ved 180 grader i ca. 20 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar