Denne gang ville jeg så prøve at lave nogle med kaffesmag, så jeg fulgte nogenlunde min almindelige opskrift, men brugte rørsukker og brun farin istedet for almindelig sukker, og så dryssede jeg to spsk instant kaffe i, da marengsmassen var næsten færdigpisket.
æggehvider, rørsukker og brun faring piskes stift |
herefter tilføjes instant kaffe - jeg bruger café noir |
Jeg lavede også en omgang af de almindelige med kakao |
4 æggehvider
1 dl rørsukker
1/2 dl brun farin
vanillesukker uden smag
2 spsk instant kaffe
50 gram hakkede hasselnødder
- i dem med kakao kom jeg også to spsk kakao i - jeg lavede halvdelen med kakao.
Pisk æggehvider, sukker, vanillesukker og brun farin til en stiv masse. Kom kaffen i og pisk videre til massen er stiv, luftig og sej. vend de hakkede hasselnødder i massen, og sæt dem på en bageplade. Bag i en times tid ved 120 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar