En endnu bedre version af chokolade drømmekagen |
Brownie-bund
4 æg
75 gram brun farin
175 gram sukker
1 dl kogende vand
300 gram mørk chokolade af god kvalitet
200 gram smør
Glasur
150 gram smør
1,5 dl stærk kaffe
200 gram flormelis
4 spsk. kakao
300 gram kokosmel
1 spsk. vanillesukker
Pisk æggene med 75 gram sukker, til sukkeret er rørt helt ud. Kog vandet og resten af sukkeret til en tyk sukkerlage, den skal være meget tyk. Hak chokoladen, og kom chokolade og smør i sukkerlagen. Rør, til det opløst, og tag det af varmen. Pisk chokolademassen i æggemassen. Fordel dejen i en springform med bagepapir i bunden. Bag chokoladekagen i cirka 50 minutter ved 160 grader. Når der er fem minutter tilbage af bagetiden, påbegyndes glasuren. Smelt ingredienserne sammen i en gryde. Tag kagen ud af ovnen efter 50 minutter, og hæld glasuren henover. Bag videre i ovnen i 5-7 minutter, til glasuren har sat sig. Tag kagen ud, og lad den køle af.
1 spsk. vanillesukker
Pisk æggene med 75 gram sukker, til sukkeret er rørt helt ud. Kog vandet og resten af sukkeret til en tyk sukkerlage, den skal være meget tyk. Hak chokoladen, og kom chokolade og smør i sukkerlagen. Rør, til det opløst, og tag det af varmen. Pisk chokolademassen i æggemassen. Fordel dejen i en springform med bagepapir i bunden. Bag chokoladekagen i cirka 50 minutter ved 160 grader. Når der er fem minutter tilbage af bagetiden, påbegyndes glasuren. Smelt ingredienserne sammen i en gryde. Tag kagen ud af ovnen efter 50 minutter, og hæld glasuren henover. Bag videre i ovnen i 5-7 minutter, til glasuren har sat sig. Tag kagen ud, og lad den køle af.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar