Lækre, chokoladefyldte cookies med peanutbutter creme |
Double chocolate cookies med peanutbutter fyld
2 æggehvider
175 gram flormelis
1 spsk vaniljesukker
50 gram usødet kakao
1/2 tsk. salt
75 gram finthakket, mørk chokolade
Peanutbutter creme
150 gram peanutbutter
1 spsk. vaniljesukker
2 spsk. rørsukker
1-1,5 dl fløde
Bland alle ingredienserne til kagerne, rør godt rundt, men brug ikke en elpisker. Sæt kagerne på en bageplade med en ske i 12 klatter. Bag ved 160 grader i cirka 25 minutter.
Lad kagerne køle helt af, før fyldet laves.
Pisk peanutbutter med vaniljesukker og rørsukker. Pisk fløde i lidt efter lidt, indtil det har en cremet konsistens. Pisk i et halvt minut, og læg fyldet mellem de afkølede cookies, så det bliver lidt ala macarons, bare med småkager.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar