Morgenmadsvafler med frugt, græsk yoghurt og sirup |
Morgenmadsvafler (3
stk.)
1 dl havregryn
1 dl ruggryn
2 dl mælk
1 æg
1 vaniljestang
4 spsk. Mel
½ tsk. bagepulver
Smør til stegning
Bland havregryn, ruggryn og mælk i en skål, og lad det stå i
køleskabet natten over, så grynene kan blive opblødt i mælken. Om morgenen
tilsættes 1 æg, kornene fra vaniljestangen, mel og bagepulver. Rør dejen godt
rundt, så der ikke er nogle klumper, og kom cirka en dl dej på vaffeljernet. Steg
vaflerne gyldenbrune, og server dem straks. De kan for eksempel spises med frugt
og græsk yoghurt eller med banan og hakkede nødder.
Dexter og jeg takker for denne opskrift! Vi (læs: jeg) lavede dem udelukkende med havregryn, som så ikke fik lov at trække. De var en succes, omend jeg liige skal huske at lave dobbelt portion næste gang ;)
SvarSletHehe, det er rigtigt - det gør vi også altid, hvis vi skal spise med af dem ;) Er så glad for, at opskriften kunne bruges. Det er et smugkig ind i et projekt, jeg har arbejdet på i et halvt års tid. Er ved at lave en online-kogebog med nemme og sunde baby/børne-opskrifter :)
Slet