Mazarin med solbær og ribs. |
Lækker saftig "tærte" med smag af marcipan og sommerens bær. |
Nybagt og klar til at spise, det er kærlighed i kageform. |
Sommermazarin
4 æg
1 dl sukker
Kornene fra 1 vanillestang
250 gram marcipan
2 dl mel
1 tsk bagepulver
50 gram smør
300 gram blandede ribs og solbær
Pisk æg, vanillekorn og sukker til en luftig æggesnaps. Riv marcipanen, og kom den op i æggesnapsen. Pisk grundigt. Pisk mel og bagepulver i. Smelt smør, og pisk det i dejen. Til sidst vendes 3/4 af de skyllede bær i dejen, og den hældes i en springform eller en silikoneform. Drys de sidste bær over kagen, og bag den midt i ovnen ved 180 grader i 30 minutter. Server lun eller afkølet med creme fraiche til.
Det ser rigtig godt ud. Har lige plukket en bunke ribs og solbær og fik din opskrift anbefalet af en anden madblogger, så nu skal der bages.
SvarSletDet lyder godt, jeg håber, at den vækker lige så meget lykke hos dig, som den gjorde her :)
Slet