Min udgave af mandelsmør, som der vist nok har været lidt mus i |
Helt tæt på - der er stadig lidt grove stykker mandel i, men det gør bestemt ikke noget |
2 dl fløde
100 gram mandler
2 spsk ahornsirup (smag jer lidt frem)
1 spsk vanillesukker (smag jer frem)
½ tsk salt
1 spsk rørsukker (smag jer frem)
50 gram smør
Hæld fløde og mandler i en blender, og blend indtil mandlerne er fine (enkelte grove stykker gør ingenting, det var der også i min, og det skaber bare lidt bid). Kom ahornsirup og vanillesukker i, og blend igen. smag lidt på massne under vejs, så den ikke bliver for sød. Kom massen i en gryde sammen med smøret og kog den op - smag til med rørsukker, når massen begynder at koge. Når den bliver tykkere, tages den af blusset og hældes i en bøtte. Stil den i køleskabet til den er helt kold
Ingen kommentarer:
Send en kommentar