Lækre friskbagte peanutcookies med hvid chokolade |
Peanutcookies med hvid chokolade (ca. 20 stk)
125 gram blødt smør
1,5 dl rørsukker
1 dl brun farin
2 tsk vanillesukker
1 æg
2 dl mel
1 dl havregryn
1 tsk bagepulver
1 tsk bagepulver
150 g peanuts
50 g hvid chokolade (kan udelades eller erstattes af mørk chokolade)
Pisk smør, sukker, vanille og rørsukker til det er luftigt, kom ægget i. Pisk mel, havregryn og pagepluver i. Hak peanuts - halvdelen fint og halvdelen groft, og kom dem i dejen. Hak chokoladen og kom den i til sidst. Sæt kagerne med en ske på bageplader med god afstand og sørg for at trykke dem flade. Bag ved 180 grader, til de er let gyldne - det tager cirka 10 minutter. Som alle gode cookies, så flyder de ud.
Mmm.. De lyder rigtig lækre. Og gid det var mig, der ikke skulle kæmpe imod den søde tand ;-)
SvarSletDet er de virkelig også :) Ja, det er ikke en helt skidt bivirkning - men mon ikke, den søde tand kommer igen ;)
SvarSlet