Det kunne jeg simpelthen ikke modstå |
Solsikkekerner, hørfrø, havreklid, græskarkerner, sesamfrø og blå birkes |
Lækre sunde boller |
Glæder mig allerede til madpakkerne i næste uge |
Mangekorns boller
1/2 pose knækbrødsblanding
Lidt ekstra solsikkekerner
100 gram valnødder
50 gram hasselnødder
gær
olie
vand
æg
salt
sukker
rugmel
hvedemel
Nødderne hakkes, og de lægges i blød sammen med alle kerner og korn i et par timer. Efter et par timer opløses gær i lunkent vand, og æg, salt, sukker og olie tilsættes. Alle nødder, korn, kerner og vandet herfra kommes op i dejen, og melet tilsættes lidt efter lidt. Dejen skal æltes godt igennem. Lad den hæve i 40 minutter et lunt sted. Ælt dejen igen, og form bollerne. Tryk dem flade - de skal kun være 1-1,5 cm tykke, og stil dem til hævning et lunt sted i 40 minutter igen. Bollerne bages ved 180 grader i 15-20 minutter.
Ser super lækre ud :)
SvarSletHvor ser de gode ud, hjemmebag på madpakken er altid et hit!
SvarSlet- Anne
Bianca: De er også virkelig skønne, og de mætte rigtig godt.
SvarSletAnne: Ja, det har du ret i, det er bare lige med at tage sig sammen ;)
:) Louise